Testszerviz - fogyás fogyókúra nélkül

A Testszerviz egy olyan 3 hónapos, személyre szabott életmód váltást segítő program, melynek eredményeként a résztvevő megtanulja, és meg is tapasztalja, hogy milyen táplálkozás, mozgásforma és életritmus a legjobb a testének. A résztvevő a Testszreviz programja végén egy a saját testére szóló “használati útmutató” birtokába kerül.

Mivel a jól karban tartott test optimális mutatókkal jelzi jó állapotát, a Testszerviz program alatt jellemző a túlsúly és a kóros soványság csökkenése, a teherbírás, az életkedv és a stressztűrő képesség növekedése. Javul az alvás minősége. Minél jobb a testi állapot, annál több pozitív változáshoz van erő a testben. A Testszerviz program alatt egy önmagát erősítő testi folyamat indul el a résztvevő és a Tetszerviz konzultáns közös munkájának eredményeként. A folyamat 3 hónap után sem áll meg, hiszen a tudás és a tapasztalás birtokában a résztvevő segítség nélkül önállóan is tudja a testét olyan állapotban tartani, hogy az minden szempontból felszabadító és örömteli módon működjön.

Az első lépés egy ingyenes, kötetlen beszélgetés, ahol Ön elmondja, hogy mi az, amin szíve szerint változtatna a testét illetően. A Testszerviz specialista miután meghallgatta Önt, nyilatkozik arról, hogy miben tud a segítségére lenni, és hogyan alkalmazná a Testszerviz koncepciót az Ön esetében.

Bejelentkezés, és további információ: http://haness-rita.hu/testszerviz
Tel: Haness Rita, 30-661-7576