Mágnesterápia BEMER készülékkel

Az utóbbi évtizedekben világszerte megnőtt az érdeklődés a gyógyszermentes eljárások iránt, ezért végre „hódító” útjára indulhatott a mágnesterápia, amit sokan már a „XXI. század gyógymódjának” is neveznek.

A BEMER-technológia az egyik legjobban kutatott és elismert fizikai érterápia. A legújabb kutatási eredmények alapján az aktuális BEMER készülék generáció világszerte egyedüli jelkonfigurációval dolgozik, valamint az ezen alapuló, nappali és alvási fázisra vonatkozó kezelő programokkal.

A BEMER egy bizonyítottan hatásos, szabadalommal védett fizikai hatóanyag, amely egy többdimenziós jelalak segítségével a korlátozott vagy zavart mikrokeringést az emberi testben nagy hatékonysággal stimulálja. Ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusa aktiválódik és támogatást kapnak a fontos szabályozási folyamatok. Egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Javítja a szervek, szövetek táplálását, valamint az anyagcsere termékek eltávolítását. Támogatja a testi és szellemi teljesítőképességet.

Ha a sejt egészséges, az ember is egészséges!

A sejteknek feladataik ellátásához energiára van szükségük, melyet az anyagcserén keresztül önmaguk állítanak elő. Ehhez tápanyag és oxigén kell. Ezen anyagok felvételét és kiválasztását az elektromágneses tér irányítja. Az élet maga csak az összes funkció optimális elektromágneses szabályozása és koordinációja révén lehetséges. Ha a sejtben energiahiány lép fel, az először a funkciókat érinti, majd ezen állapot tartós fennmaradása esetén sejtkárosodás következhet be.
A BEMER javítja az anyagcserét, az energiaháztartást, így a teljesítőképesség és az életerő új lendületet nyer.

BEMER a sportban

Az anyagcsere támogatása révén gondoskodik a teljesítménynövelésről, segíti az energiatakarékos bemelegítés és levezetés mellett a sportsérülések kockázatának csökkentését, erősíti a reakcióképességet, lehetővé teszi a gyorsabb regenerációt ezáltal az edzésterhelés növelését is.

Betegség megelőzés

A zavart mikrokeringés a sejtek elöregedését felgyorsítja, valamint számos közérzeti zavar és betegség okozója lehet. A BEMER segítségével ezeket a folyamatokat ellensúlyozni lehet. A működésbe lendült mikrocirkuláció javítja a szervezet savtalanítását, a koncentráló képességet az általános közérzetet.

Kiegészítő kezelés megbetegedés esetén

  • krónikus sebgyógyulási zavar
  • az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései
  • krónikus anyagcserezavar (pl. diabetes mellitus, zsíranyagcsere-zavar)
  • szervi működési elégtelenség (pl. májfunkció-zavar, több szerv egyidejű diszfunkciója)
  • diabétesz mellitus okozta vagy daganatkezelés utáni polineuropátia
  • perifériás artéria-elzáródásos megbetegedések
  • krónikus fáradékonyság (pl. krónikus terheléses vagy szklerózis multiplex betegeknél)
  • akut és krónikus fájdalom
  • korlátozott életminőséget okozó állapotok

Hogyan zajlanak a kezelések?

A kezeléseket a BEMER legújabb harmadik generációs Classic készülékével végezzük. A készülék minden szükséges engedéllyel rendelkezik. A matracon 8 perces kezelésben részesítjük a teljes testet, a gyártó által megadott protokollnak megfelelően, majd ezt követően az egyes testrészek illetve régiók célzott és intenzív kezelését speciális kezelőegységgel valósítjuk meg egyénre szabottan.
A kezelések időtartama 8-44 perc általában a beállításoktól függően. A BEMER kezelés javasolt időtartama legalább 4-6 hét, hetente legalább 3 alkalmazással. A siker tartósságához azonban elengedhetetlen egy ésszerű életmód váltás is.

A BEMER készülékkel kapcsolatban további információ a www.bemer.hu oldalon olvasható.